Elérhetőségeink

Levelezési címünk:
6723 Szeged, Szamos u. 2. 1/5.

E-mail címünk:

T-Com
Üzenőfal
Érdekel minket az Ön véleménye.

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Üzenet:
Biztonsági kód:

2011-06-22 11:43 - Kovács Bálint

Szép az új weboldal.

2011-05-25 14:21 - Rétfalvi Tímea

Honlapszerkesztő verseny az Egálneten

A Magyar Telekom Digitális Híd Programjának keretében 2011-ben is meghirdetjük az eddigi években is népszerű honlap készítő versenyt az Egálneten regisztrált szervezetek számára. A verseny 2011. június 1. és november 20. között tart.

Az eddigi évektől eltérően most nem vesszük figyelembe a korábban leadott szavazatokat és aktivitást a honlapon, így próbálunk meg minden szervezet számára egyenlő esélyt biztosítani, valamint a verseny keretében a 2011 júniusa utáni aktivitásra helyezzük a hangsúlyt. Az Egálneten regisztrált weboldalak közül a következő kategóriákban hirdetünk győztest:

1. A leglátogatottabb weboldal
2011. június 1-től az eddigi látogatottság számláló mellett a verseny idejére egy újabb számlálót rakunk ki

2. A legtöbb szavazatot begyűjtő weboldal
2011. június 1-től nullázzuk az eddigi számlálókat

3. A 3 legszebb/leglátványosabb weboldal
a régi és új weboldalak összességéből a zsűri pontozása alapján értékeljük

A nyertes honlapok készítőinek e 3 kategóriában 5 új laptopot ajándékozunk.

További 10 kategóriában is hirdetünk győzteseket, akiket értékes ajándékcsomagokkal ajándékozzuk meg:
• Kistelepülések
• 25 évnél fiatalabbak
• Kisebbségi közösségek
• Fogyatékkal élők
• Migránsok
• Munkanélküliek
• Nyugdíjasok
• Kismamák, családsegítők
• Non-profit szervezetek
• Egyéb
A legjobb honlapok kategóriánként tartalmi és megjelenési szempontok alapján kerülnek értékelésre. Minden szervezetet (az ajándékok korlátozott mennyiségéből adódóan) csak egy díjjal tudunk jutalmazni. abban az estben, ha több kategóriában is nyertesként szerepel (ilyen esetben a díjazott utáni következő helyezett kapja a nyereményt). A szervezők fenntartják a jogot, hogy ha nincs megfelelő minőségű honlap az adott kategórián belül, akkor nem hirdetnek győztest.
A honlapok értékelésében részt vevő bizottság tagjai:
• Novák Péter, énekes, táncos, koreográfus
• Szomolányi Katalin, Magyar Telekom, Vállalati Fenntarthatósági osztályvezető
• Jancsó Beatrix, Magyar Telekom, webkommunikációs szakértő
• Weyer Balázs, Origo, főszerkesztő
A versenyben a 2011. november 20. déli 12 óráig leadott szavazatok, és az addig elkészített honlapok vesznek részt. Eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó decemberben a Magyar Telekom Székházában lesz. Az esemény részleteiről később küldünk értesítést.


üdvözlettel:
Rétfalvi Tímea

2011-02-08 15:20 - Román Eszter

Tisztelt Kórházpedagógusok Egyesülete! Az Önök által végzett munka sokak számára fontos, sőt nélkülözhetetlen. Szeretnék én is olyan fajta hivatást, mely még közelebb visz gyermekekhez és szülőkhöz is egyaránt, nem csak a jól megszokott iskolai keretek között. Tudom, hogy nem hirdettek álláspályázatot, de elküldöm önéletrajzomat, hátha egyszer szükség lesz egy" elhivatott kollégára". Önéletrajz 1974- ben születtem Miskolcon. A gimnázium elvégzése után a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán végeztem tanító szakon. 1996-ban kezdtem dolgozni a káposztásmegyeri ÁMK- ban osztálytanítóként. Az iskolában volt alkalmam megismerkedni a Zsolnay módszerrel, hiszen ez volt az irányadó. Sok tapasztalatot gyűjtöttem a különböző munkaformák ( csoportmunka, differenciált osztálymunka) hatékony alkalmazása terén. 3 év után- költözés miatt- iskolát váltottam, ekkor a Heltai Gáspár Általános Iskolában találtam állást. Ebben az időben kezdtem el érdeklődni a kooperatív tanulás és az integrált oktatás iránt. Ilyen irányú képzésen vettem részt a Gyermekek Háza szervezésében. Ezekben az években a tanítás mellett párhuzamosan, elvégeztem az angol műveltségterület szakot a Szent István Egyetemen. 2002-től a gyermekeimmel otthon töltöttem 5 évet, Kristóf fiam 2002- ben, Márton fiam 2004- ben született. A GYES után nem tértem vissza a régi iskolámba, hanem a Rákospalotai Meixner Általános Iskolában kezdtem el dolgozni. Az itt eltöltött idő alatt rengeteget tanultam a szakmáról, olyan tapasztalatokat gyűjtöttem, melyek meghatározzák számomra a hivatásommal kapcsolatos jövőbeli terveimet. Budapest, 2011.január 31. Tisztelettel: Román Eszter Cím: Budapest XVI. ker. Pál u. 30 Tel.: 06 30 685 88 89 06 1 40 55 738 email.: roman@freemail.hu