Elérhetőségeink

Levelezési címünk:
6723 Szeged, Szamos u. 2. 1/5.

E-mail címünk:

T-Com
Fővárosi Iskolaszanatórium Általános Iskola

László Márta

A Heim Pál Gyermekkórházban /1089 Bp., Üllői u. 86./ tanítok már 15 éve. László MártaElőtte 3 évig Budakeszin voltam a Gyermek Rehabilitációs Intézetben.
A kórházban hat osztályra járunk redszeresen a két kollégámmal együtt.
Ezek: Ápolási osztály, Bőrgyógyászat, Gastroenterológia, Orthopedia, Neurológia és Toxicológia. Valamint ez év januárjától az újonnan megnyílt Gyermek és Ifjúsági Pszichiátriára is átjárunk. Ennek épülete a kórházzal szemben van.
Fő feladatunk a tanítás, pontosabban személyre szabott egyéni korrepetálás asztal, ill. ágy mellett. Én matematika-fizika szakos vagyok, és németből nyelvvizsgám van, tehát azt is tanítom. Elvétve még olaszt és kémiát is. Rendszeresen adunk érdemjegyeket és szükség esetén bizonyítványt is.
Természetesen a munkámhoz a lelki beszélgetések is hozzátartoznak, mind a gyermekkel, mind a szülőkkel.
Ha nincs sok tanulnivaló, akkor játszani is szoktam a gyerekekkel, pl., dominózunk, kártyázunk, stb. Sajnos az én kézügyességem gyatra, így barkácsolni, kézműves foglalkozást tartani csak végszükségben szoktam.
Nagyon szeretem a munkámat, amit én hivatásnak tekintek. Igyekszem lépést tartani a szakirodalommal, és lehetőség szerint elmegyek a témához kapcsolódó konferenciákra is.

Vissza a Munkatársaink oldalra!