Elérhetőségeink

Levelezési címünk:
6723 Szeged, Szamos u. 2. 1/5.

E-mail címünk:

T-Com
Hogyan segíthet adója 1%-val?
2012-02-24
Adója 1%-val Ön is hozzájárulhat a Kórházpedagógusok Egyesületének munkájához.
Amennyiben kíván élni ezzel a lehetőséggel, adóbevallásakor az „EGYSZA” elnevezésű rendelkező nyilatkozaton tüntesse fel adószámunkat: 18325047-1-2
Köszönjük, hogy felajánlásával segíti a Kórházpedagógusok Egyesületének munkáját, hogy a beteg gyermekek is teljes gyermekkort élhessenek meg, játszhassanak, alkothassanak, tanulhassanak, mint egészséges társaik.

Hogyan rendelkezhet adójának 1%-ról?

  • Amennyiben Ön önadózó adóbevallását és azzal együtt és az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lap) 2012. május 21-ig küldje el az adóhatóságnak elektronikus vagy postai úton.

  • Amennyiben munkáltatója készíti el adóbevallását, nyomtassa kis az adó 1°-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lap) és tegye egy borítékba. A lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét, a hátoldalát, a ragasztást keresztezve írja alá. A borítékot legkésőbb 2012. május 10-ig adja le munkáltatójának.

  • Amennyiben az adóhatóság készíti el adóbevallását az ellenőrzésre kiküldött (postai vagy elektronikus úton) adóbevallásban töltse ki az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot) és az adóbevallással együtt küldje vissza.

  • Amennyiben Ön egyéni vállalkozó adóbevallását és az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot) 2012. február 27-ig adhatja le az adóhatóság felé.

  • Amennyiben már beküldte adóbevallását, de nem rendelkezett 1%-áról, nyomtassa ki az adó 1%-ról szóló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot), majd a kitöltött nyomtatványt tegye egy borítékba. A lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosítóját és a hátoldalát a ragasztást keresztezve írja alá, majd személyesen vagy postai úton jutassa el az adóhatóság részére.